Strategia söker installationssamordnare

Strategia söker installationssamordnare/installationsledare

Är du en noggrann och social person med fingertoppskänsla för uppdragsgivarens behov?

Strategia fokuserar på personlig utveckling och trivsel på jobbet.

Våra uppdrag omfattar allt ifrån tidiga skeden med förstudie till projektering, projektledning, till senare skeden såsom kontroll/samordnad provning, installationssamordnare/installationsledare mm. Uppdragen varierar från att vara enstaka dagar till att sträcka sig över flera år och innefattar mindre samt större aktörer.

Du har minst 5 års erfarenhet av arbete som, installationssamordnare/installationsledare inom ventilation, VS, Styr & regler och el. Självklart har du god kännedom inom bygglagstiftning och entreprenad juridik. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ta fram systemförslag, skisser, beskrivningar samt kalkyler och anbud av olika typer för installationer inom fastigheter eller infrastruktur.
Du har en relevant eftergymnasial examen på universitets- eller högskolenivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Vi ser gärna sökande med erfarenhet från entreprenad eller konsult/entreprenör med stort intresse för produktionsfrågor.

Som person är du strukturerad och har en god känsla för service och våra kunders behov.
Du är van att leda andra och har en affärsmässig och professionell inställning till ditt arbete samtidigt som du är kommunikativ, engagerad och trivs med stort eget ansvar.
Du trivs med att leda och som förebild förstår du vikten av att vårda och utveckla ett företags värden och varumärke.

Kontaktuppgifter för frågor

Anders Müller
anders.muller@strategia.se