Strategia har fått i uppdrag att projektleda nybyggnationen av en lagerhall i Rotebro, Sollentuna åt fastighetsbolaget SAGAX.
Projektet omfattar en nybyggnation på ca 1800 kvm där Strategia ansvarar för projekt- och byggledning.

Hallen byggs med ett koncepttänk som ska kunna återanvändas i samtliga nyproduktioner men även vid ombyggnader och kompletteringar av befintligt bestånd.
Byggnaden skall certifieras enligt miljöbyggnad silver.

Strategia har fått uppdraget att projekterings och projektleda Alfa Quality Movings nya byggnad av MIDAQ.
Logistikbyggnaden kommer att uppföras i Almnäs, Södertälje.
Byggnaden kommer att bli ca 6000 kvm och beräknas vara färdigställd Q4 2022

Strategia har fått uppdraget att leda tre nya HG-anpassningar inom projektet Retzius åt Akademiska hus, Campus Solna. Strategia ansvarar för projekt-, projektering och byggledning inom projektet.

Idag välkomnar vi Tomas Jansson till oss på Strategia. Tomas kommer närmast från Metrolit Byggnads AB där han har varit ansvarig för Inköp-, Kalkyl- och KMA.
Tomas har även lång erfarenhet av att vara platschef hos bland annat Åke Sundvall Byggnads AB.

Välkommen Tomas!

Strategia växer!

Idag har Eric Wallin börjat hos oss, Eric kommer närmast från Winge Byggnads där han har jobbat som platschef.

Välkommen Eric!

Idag har vi välkomnat Ola Bergsten.
Ola kommer närmast från Skanska där han har jobbat med projektutveckling sedan 2013.

Strategia behöver förstärkning och därför söker vi nya medarbetare.

Vi tror att du har lätt för att samarbeta, är positiv, engagerad, affärsmässig och har en praktisk inställning till problemlösning. Du kommer att representera företaget i olika sammanhang och är van vid att möta kunder på olika nivåer, vilket kräver god social kompetens.
Du har minst 3 års erfarenhet inom bygg och fastighetsbranschen som tjänsteman och om du har jobbat i en byggprojektledandeorganisation är det en fördel.
Strategia arbetar för att medarbetarna ska känna en stor tillhörighet till företaget, trivas på jobbet, har ”högt till tak” och ges möjlighet till personlig utveckling. Eftersom vi är ett litet företag så finns stora utvecklingsmöjligheter för dig som är beredd att ta eget ansvar.

Kontakta Anders Müller
anders.muller@strategia.se

Idag har vi glädjen att presentera nysignerat ramavtal med Skandia Fastigheter för projektledare med gängse tillhörande konsultkategorier.

         God Jul & Gott Nytt År   

önskar

Den här julen stöttar vi Barncancerfonden.

Varje dag drabbas ett barn av cancer. Men det finns hopp.

Fler barn än någonsin överlever idag sin cancer.

Idag välkomnar vi Gökhan Özay till oss på Strategia. Gökhan kommer närmast från Skanska där han har jobbat som entreprenadingenjör.

Strategia har fått uppdraget att projekterings- projekt- och byggleda Kungsledens nya huvudkontor. ”Kungsleden flyttar sitt huvudkontor från västra Kungsholmen till Värtahamnen. I det egna fastighetsprojektet Rotterdam 1 skapar bolaget ett innovativt, inspirerande huvudkontor och showroom”. Det nya huvudkontoret blir 1.400 kvm med plats för spontana möten i flera olika lounger och pocket parks. Det blir också särskilda utrymmen för koncentrationskrävande arbete, ett ljusterapirum och en yogasal. Kontoret har utsikt över vattnet och en terrass i söderläge.

Strategia har fått i uppdrag av Saab att projekterings och projektleda deras nya anläggning i Järfälla. Projektet omfattar cirka 50 000 kvm kontor och produktionsytor. Projektet går under arbetsnamnet Saab Tower med en kontorsvolym på 24 våningar som signum. Projektet beräknas stå klart 2024.

Tillsammans med SISAB utformar vi en ny gymnasie- och högstadieskola för ca 1200 elever med idrottshall, fotbollsplan och skolgård samt en förskola i Hagastaden.
Tack vare det centrala läget kommer skolan bli en knutpunkt för hela stadsdelen, vilket ställer höga krav på arkitekturen. Skolan förhåller sig till mötet mellan den stenstaden, nya Hagastaden samt Nationalstadsparken med Brunnsviken. De stora geometriska volymerna som utgör Wennergren Center har också varit inspirerat till gestaltningen.
Strategia har uppdraget som projekterings- och projektledare.

 

Ewa Bury har börjat hos oss som ekonomi och administration ansvarig. Varmt välkommen Ewa!

Det firade vi med en resa till New York!

Vi är tacksamma över alla våra härliga kollegor och kunder som gör vårt jobb så roligt och givande och vi ser fram emot många år tillsammans framöver.

Nästa år blir det tåg till Köpenhamn!

#klimatsmartkonferensresa

Vi hälsar Tommy Körsén och Jonathan Nyström Müller välkomna till vårt gäng! Tommy kommer närmast från Veidekke Entreprenad och Jonathan är nyutexaminerad civilekonom från Linköpings Universitet. Jonathan är anställd som junior projektledare

Nu är den nya konsthallen Acceleratorn vid Stockholms universitet invigd. Vi har haft äran att vara projektledare åt Akademiska Hus i detta spännande och annorlunda projekt. Se gärna denna kortfilm som visar det utmanande arbetet från start till slut:

Vi på Strategia sponsrar The Ocean Cleanup för att bidra till att minska all plast i haven. En allt större del av soporna som hamnar i våra hav är plast. Varje år dör eller skadas tusentals sjöfåglar, fiskar, sköldpaddor, sälar och valar för att de har trasslat in sig eller fastnat i fisknät, förpackningar eller annat plastskräp. Många av dem misstar särskilt plast för mat och dör av svält med magen full av skräp. Hjälp till ni också genom att bidra!

Bild hav - The Ocean Cleanup

https://theoceancleanup.com/

God Jul & Gott Nytt År

önskar

strategia.se

 

Årets julklapp är ett bidrag till Cancer Rehab Fonden

Deras vision är att alla cancerdrabbade ska kunna få rehabilitering och därigenom hjälpa fler tillbaka till livet

Julkort 2018 Strategia

Strategia har fått uppdraget att projekterings- projekt- och byggleda ombyggnaden av Kungsledens fastighet Rotterdam 1 (The Rotterdam District) i Värtahamnen. Under första kvartalet 2019 kommer arbetet med att bygga om fasaden och entréer att inledas. En av de nya hyresgästerna är Vision som kommer hyra lokaler om 3 300 kvm. Tillsammans med Stockholms stad arbetar Kungsleden för att öppna upp Värtahamnen för allmänheten och för att skapa en ny stadsdel. Kv Rotterdam Värtahamnen

Vi hälsar våra nya medarbetare My Elg och Michael Larsson varmt välkomna till oss! My kommer närmast från Sisyfos och Michael kommer från SMÅA.